Code: SM240294 Category: Doll Strollers (18+ months)
  In stock
21,99 EUR
Rating:
Not rated yet

Scaunul de mașină pentru păpușă de la producătorul franțuzesc Smoby, este accesoriul ideal la îngrijirea de păpușă. Are designul cel mai modern și culoarea verde atractivă, combinată cu alb și negru. Jocul cu păpușa și scaunul de mașină Maxi Cosi & Quinny  are dimensiuni realistice. Scaunul auto este utilizat în mod obișnuit în timpul călătoriei pentru a proteja păpușa în timpul conducerii. Scaunul de mașină pentru păpușă de la Scaunul este proiectat păpușă de 42 cm. Avantajul acestuia, este că Maxi Cosi & Quinny poate fi introdus în construcția căruciorului Maxi Cosi & Quinny, deci are o utilizare versatilă. Are o parte textilă detașabilă și un mâner detașabil pentru a putea fi adaptat nevoilor copilului dumneavoastră. Pentru a curăța jucăria, utilizați o cârpă umezită ușor în apă. Scaunul auto Smoby este potrivit pentru jocul fetițelor de la 3 ani.

Copii se joacă cu drag de-a mămici și au grijă de păpușile sale, precum de proprii copii. Cu scaunul pentru păpușă, aceste jocuri vor fi mai interesante și mai realiste. Fetele își pot lua păpușile cu ele în timpul călătoriilor și acestea vor fi în siguranță. Dimensiunile scaunului auto sunt de 32*35*47 cm. Este ușor și, prin urmare, ușor de transportat. Jocul cu păpușa este foarte popular printre cele mai mici fete. În plus, pe lângă distracție, oferă, de asemenea, numeroase oportunități pentru creșterea și dezvoltarea copilului. Este dezvoltat, limbajul copiilor și abilitățile de comunicare, abilitățile motorice, sentimentele și simțul îngrijirii. Prin mimarea vieții adulților și a jocului de-a mama, copii învață mai întâi cum să se orienteze în lumea reală. Scaunul de mașină verde pentru bebeluși Maxi Cosi & Quinny este instrumentul ideal.

Smoby este un producător franțuzesc renumit de jucării din plastic de calitate pentru copii. Plasticul este rezistent, durabil și, în același timp, moale și delicat pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Culorile pe jucăriile din plastic Smoby dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, atrăgând fiecare copil. Procesul de fabricare a jucăriilor este strict controlat și îndeplinește, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță. Smoby este o garanție a calității franțuzești a modelelor originale și a produselor unice. Micuța dvs. prințesă va iubi scaunul de mașină pentru copii, deoarece este foarte realist și are o culoare strălucitoare. Jocul de-a mama, nu a fost niciodată mai distractiv.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Fields with * are required
loader  Loading reviews...

We chose for you

loader  Loading similar products...