Code: SM350102 Category: Child Stores
  In stock
51,99 EUR
Rating:
Not rated yet

Casă de marcat pentru copii de la Smoby este un joc electronic ideal pentru copii de la 3 ani. Proiectarea realistă a casei de marcat împreună cu serie de funcții și accesorii ajută pentru a semăna cu o casă de marcat real, câștigând rapid plăcerea copiilor.  Cântarul mecanic dotat cu ecran tactil îi stă la dispoziţie micului vânzător pentru a cântări produsele. Prețul produselor vor fi afișate pe ecranul LCD și vor fi adunate cu ajutorul calculatorului încorporat. Codul produselor vor fi citite cu ajutorul cititorului de coduri de bare ca și la o casă de marcat original. Cănd citim codul de bară putem auzi efectul sonoric de beep și se aprinde becul roșu. Pentru a plăti cu cardul este destul să tragem cardul prin terminalul de citire a cardului, prin urmare suma se stornează. Casa de marcat conține un mic microfon cu difuzor. Între accesorii găsim 2 cutii mici, o cutie de tablă, 9 monede și 12 bancnote. În casa de marcat pentru copii mici vănzători pot găsi toate cele are nevoie un proprietar de magazin.

Casa de marcat cu accesorii nu este doar un produs distractiv  dar ci şi un produs care ajută la dezvoltarea copiilor. Jocul cu mici accesorii dezvoltă abilitățiile motorice fin și  de mișcare. Jocul este ideal pentru oricare copil care se bucură să imită pe adulți. Culorile luminoase ale jocului ajută să devină acest set un accesoriu frumos în camera copiilor. Deja în cei mici este nevoie să trezim interesul pentru jocurile de rol, deoarece acestea cresc de mici cu sentimentele de responsabilitate, cu ajutorul acestora se devoltă fantezia, creativitatea, imaginația lor. Folosind aceste jocuri ei vin mai aproape de lumea reală a adulților. Pentru acest lucru este optim casa de marcat pentru copii Smobycare funcționează cu 3 baterii AA, cea ce nu conține ambalajul. 

Smoby este un renumit producător francez care fabrică jucării pentru copii. La fabricarea jucăriilor Smoby a fost folosit plastic rezistent și puternic, care este totuși delicat și catifelat la atingere. Pentru a spori siguranța și pentru a preveni leziunile maginile jucăriilor au fost ușor rotunjite. Culorile jucăriilor Smoby din plastic ajută la dezvoltarea fanteziei și a imaginației copiilor. Atrage atenția tuturor copiilor, de aceea este ideală ca și cadou pentru cei mici. La sfârșitul procesului de fabricație stric controlată găsim un joc cea ce este în conformitate cu cerințele de siguranță cel mai ridicată. Firma franceză de calitate Smoby garantează un design frumos și un prudus unicat, ocupănd o poziție proeminentă pe piața europeană.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Fields with * are required
loader  Loading reviews...

We chose for you

loader  Loading similar products...