Code: EDU16223 Category: Foreign Language Board Games
8,39 EUR
Sorry, this product is no longer in stock
Rating:
Not rated yet

Náučná hra Učíme sa ABC je vynikajúca detská didaktická hra od spoločnosti Educa, ktorá je vhodná pre všetky deti od 4 rokov. Hlavnú časť tejto hračky tvorí 78 kvalitných puzzle kartičiek, ktoré po správnom poskladaní vytvoria 26 obrázkov, s motívom obľúbeného prasiatka Peppa Pig, ktoré si obľúbili deti po celom svete. Deti sa prostredníctvom tejto hry učia rozoznávať a správne priraďovať obrázky k jednotlivým začiatočným písmenkám, ktoré tvoria ich názov vo francúzštine. Táto cudzojazyčná hra pomáha deťom naučiť sa nové písmenka a zároveň získať základy cudzieho jazyka. Deti si takisto rozvíjajú pamäť, logiku a jemnú motoriku.

Španielsky výrobca Educa je kvalitný producent detských hračiek, ktoré nielen zabávajú, ale aj vzdelávajú a rozvíjajú. Špecializuje sa najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier pre deti. Hračky Educa spĺňajú bezpečnostné štandardy Európskej únie, preto sú pre hry vašich detí bezpečné. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych náučných hier a puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nesmú chýbať vo vašej kolekcii. Náučné hry pomáhajú všestranne rozvíjať vaše dieťatko, preto zaobstarajte spájaciu hru aj vášmu dieťatku.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Contact
Fields with * are required
loader  Loading reviews...

We chose for you

loader  Loading similar products...