Code: BIG56443 Category: Ride-On Accessories
36,99 EUR
Sorry, this product is no longer in stock
Rating:
Not rated yet

Vodiaca tyč s opierkou od špičkového nemeckého výrobcu BIG je skvelým doplnkom ku všetkým odrážadlám typu NewClassicNext Neo. Ergonomická rúčka sa dá uchopiť oboma rukami pre väčšie pohodlie a umožňuje výškové nastavenie v 4 rôznych polohách (od 88 do 108 cm). Telo tyče je kovové a jej súčasťou je kvalitné ergonomické operadlo pre maximálne pohodlie dieťaťa, ktoré je vyrobené z odolného čierneho plastu s vyrazeným logom BIG. Vodiacu tyč ocení každý rodič, kontroluje smer jazdy. Ak sa dieťa pri odrážaní unaví, vyloží si na odrážadlo nôžky, oddychuje opreté o operadlo a rodičia ho jednoducho budú tlačiť.  Je to skvelý doplnok pri prechádzkach, výletoch a nákupoch. 

K odrážadlu sa pripája zavesením o nápravu a zaistením čapu do ťažného zariadenia. Takto jednoducho a bezpečne je tyč spojená s odrážadlom, ľahko sa s ňou manipuluje. Najnovšie výrobné technológie garantujú vysokú stabilitu a odolnosť vodiacej tyče. Jej montáž aj demontáž je veľmi rýchla a jednoduchá - s premysleným fixným upevňovacím systémom to zvládne každý rodič. Výšku vodiacej tyče nastavíte stlačením tlačidla na rúčke, pričom je vzdialenosť medzi jednotlivými výškovými stupňami 6,5 cm. S najnovším doplnkom BIG bude mať vaše dieťa pri hre s odrážadlom vyvážený pomer zábavy aj oddychu. Pri odrážaní si spevní svalstvo na rukách a nohách, zlepší motoriku a držanie tela, a zároveň môže kedykoľvek relaxovať.

Nemecký výrobca BIG už dlhé roky prináša deťom tie najkvalitnejšie hračky, ktoré im vydržia dlhé roky. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Sú testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Contact
Fields with * are required
loader  Loading reviews...

We chose for you

loader  Loading similar products...