Code: MJ2051033 Category: Toy Garages and Car Sets
  In stock
39,99 EUR
Rating:
Not rated yet

Garáž s výťahom Japan Series Tuning Garage od francúzskej značky Majorette pripraví všetkým deťom a najmä chlapcom od 5 rokov skvelé zážitky pri hre na pretekárov. Stavebnica japonskej garáže disponuje 2 poschodiami s manuálnym výťahom, spúšťacou rampou, 10 parkovacími miestami a priestorom pre tuning autíčka. Moderná garáž pre autíčka v japonskom štýle je vybavená zvukovou a svetelnou funkciou, chlapcov očarí aj krásnym 7,5 cm modelom autíčka Honda Civic Type R EK9 v červeno-bielom vyhotovení.

Deti si pri stavbe japonskej garáže naplno vyskúšajú svoje konštruktérske schopnosti, zahrajú sa aj na šoférov, čím sa približujú svetu dospelých. Každý deň objavujú nové herné možnosti, ku garáži si môžu pridať svoje vlastné autíčka, kedykoľvek sa k nej dajú dokúpiť aj modely od značky Majorette. Deti si pri hre s garážou zlepšujú jemnú motoriku, logické myslenie a pri hre s kamarátmi a súrodencami si rozvíjajú aj komunikačné a vyjadrovacie schopnosti.

Celkové rozmery garáže sú 36*46*24 cm. Francúzsky výrobca Majorette sa už dlhé roky špecializuje na výrobu prvotriednych autíčok a stavebníc, ktoré si obľúbili deti a zberatelia na celom svete. Je partnerom veľkých automobilových značiek, takže deťom prináša licencované produkty vozidiel najvyššej kvality. Hračky Majorette sa vyznačujú originálnym francúzskym dizajnom, vysokou odolnosťou a vydržia vo vašej rodine dlhé roky. Široký sortiment produktov je zameraný nielen na funkčné hračky, ale takisto aj na zberateľské kúsky, medzi ktorými si vyberie každý nadšenec do automobilov.

Contact
Fields with * are required
loader  Loading reviews...

We chose for you

loader  Loading similar products...