Code: CO212800 Category: Accessories for Dolls
  In stock
12,99 EUR
Rating:
Not rated yet

Bábika, ktorá má štýl, pochádza z rodiny Corolle! Nádherné tričko s dlhým rukávom pre bábiku Long Sleeves Striped T-Shirt Ma Corolle z dielne francúzskej značky Corolle premení každú hru s bábikou na neuveriteľný zážitok. Pásikavé tričko s nápisom je určené pre bábiku Ma Corolle s veľkosťou 36 cm a je dôkladne prepracované do toho najmenšieho detailu. Rozkošné tričko je vyrobené z jemného, no kvalitného materiálu, ktorý je veľmi príjemný na dotyk i pohladenie.

S týmto štýlovým tričkom s pásikmi môžu deti svoju bábiku prezliekať kedykoľvek sa im zachce. Dokonale prepracované detaily tohto oblečenia a prvotriedne materiály spestria každú hru s bábikou, ktorá rozvíja detskú fantáziu, ale aj komunikačné schopnosti a hmatovú citlivosť. Hra na profesie je v ranom detskom veku veľmi dôležitá, pretože deti okrem iného spoznávajú vlastné emócie a preberajú zodpovednosť za svoje činy.

Vďaka obrovskému množstvu doplnkov Corolle môžu deti svoje bábiky kŕmiť, prebaľovať, uspávať či kúpať, a to vždy v spoločnosti tých najlepších a najkrajších hračiek. Oblečenie Corolle perte ručne pri maximálne 40°C iba s použitím jemného tekutého mydla.

Obľúbená francúzska značka Corolle prináša do náručí vašich detí tie najkrajšie bábiky už od roku 1979. Tím dizajnérov bábikám Corolle vdychuje život v malom romantickom mestečku Langeais vo francúzskej oblasti Loire Valley. V bábikách Corolle sa snúbi prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a dôraz na jedinečné detaily.

Značka Corolle sa môže popýšiť prestížnym ocenením Parents’ Choice Awards, ale aj mnohými inými oceneniami od popredných rodičovských magazínov a odborných porôt. Neodmysliteľnou súčasťou bábik Corolle sú tie najlepšie materiály, ktoré spĺňajú prísne európske normy a sú príjemné na dotyk a pohladenie. Vložte do náruče svojho dieťatka tú najkrajšiu bábiku na svete so štýlovými doplnkami.

Vlastnosti

  • oblečenie pre bábiku Ma Corolle
  • tričko s dlhým rukávom
  • pre bábiku s veľkosťou 36 cm
  • od 4 rokov
  • detaily prispôsobené veku detí
  • nádherný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Contact
Fields with * are required
loader  Loading reviews...

We chose for you

loader  Loading similar products...